OnLine-palvelu

OnLine-palvelu yhdistyksen FIFe-kasvattajille

Alla olevasta linkistä pääset OnLine sivulle. Sivulla on lomake, jolla kasvattaja voi pyytää itselleen tunnukset OnLine-sivujen käyttöön. Tunnukset myönnetään vain FIFe-kasvattajille, joilla on voimassaoleva kasvattajasopimus asuinmaansa FIFe-yhdistyksen kanssa (Suomen Kissaliitto) ja heidän täytyy kuulua oman kotimaansa FIFe-yhdistykseen. Edellä mainittu koskee myös pentulistalla olevien kissojen kasvattajia. Yhdistyksen pentu- ja siitosuroslistalla julkaistavien kissojen on oltava FIFe-rekisteröityjä (tämä koskee myös tuontikissoja). Siitosuroksen omistajalla on oltava voimassaoleva siitosurossopimus maansa FIFe-yhdistyksen kanssa. Jotta Suomessa syntyneet pennut saa FIFe-rekisteriin, täytyy niiden ensirekisteröinti suorittaa Suomen Kissaliiton alaisen rotukissayhdityksen kautta.

Palvelu nopeuttaa tietojen päivitystä nettiin. Kasvattaja voi lisätä FIFeen rekisteröitävät pentunsa listalle vaikka välittömästi niiden synnyttyä. Kasvattaja on itse vastuussa toimittamansa tiedon oikeellisuudesta. Palvelulla on perussäännöt, joiden rikkomisesta käyttäjätunnus voidaan poistaa käytöstä. Listan tietoja seurataan ja ylläpidolla on oikeus käydä tarvittaessa korjaamassa tai poistamassa tietoja.

Kissan terveystietojen tulee olla näkyvissä julkisesti joko Kissaliiton Omakissassa tai Pawpedsissä. Jos eivät ole, on yhdistyksellä oikeus poistaa pentue listalta poistamalla kasvattajalta käyttöoikeus Online -palveluun.

Myös kasvattajan ruututiedot päivittyvät palvelun kautta. Tietoihin voi lisätä esittelykuvan. Vuoden 2017 maksu on 20€, ja tällä ilmoitus on voimassa 31.12.2017 saakka. Maksulla saa ruutuilmoituksen kotisivuille. Uusilta palvelun käyttäjiltä tarkistetaan sekä yhdistyksen jäsenyys että ruutumaksu ennen tunnusten myöntämistä. Maksut tulee maksaa ennen tunnusten hakemista (hakemuslomakkeeseen pääset tästä) yhdistyksen pankkitilille (FI25 5357 1420 0404 59 BIC OKOYFIHH ), muistathan mainita nimesi sekä kasvattajanimen haltijat maksun yhteydessä.

Kirjaudu sisään


Kuva: Teppo Eloranta

© Norjalainen Metsäkissa Ry
Perustettu 1989
Lisätietoja osoitteesta info@norjalainenmetsakissa.fi
Web-design Marika Lahti