Täältä löydät uutta kotia etsivät aikuiset ja yli 7 kk:n ikäiset pennut. Kasvattaja/kissan omistaja huomio! Tällä sivulla voit ilmoittaa ilmaiseksi kodin vaihtajasta. Kissasta voidaan myös julkaista kuva ja linkki Omakissaan kissan sukutauluun.

2,5-vuotias(s.2016) leikkaamaton narttu (sterkataan
ennen kodinvaihtoa) Meadowpaws Black Beauty "Maisa" sekä Maisan isukki
Peikko 6v kastraatti (Ikar Dumny Kot PL). Kissat ovat norjalaisia
metsäkissoja. Kissat etsii uutta kotia omistajan muuttuvan elämäntilanteen vuoksi. Vain samaan kotiin.

Maisa on todella ihmisrakas, leikkisä ja rakastaa olla ihmisten lähellä ja sylissä. Tulee vaatimaan huomiota, jos istut esim. aamukaffille Todella helppo käsitellä, leikata kynnet ja harjata. Ei ole pesty.

Peikko on koiramainen, rauhallinen, ihmisläheinen, juttelee ja hieroo jättitassuillaan mielellään esim hartioita tuolin selkänojalta
Peikko on vähän herkkis, mielensäpahoittaja, mutta kun tutuks pääsee niin hellä kollinketales isolla tunteella. Peikko antaa harjata, leikatakynnet, mutta harjaus vaatii kärsivällisyyttä, ongelmallinen pehmeä turkki kastroinnin jälkeen vaatii säännöllistä harjausta.
Kissat on ollut täysin sisäkissoina. Ei mielellään koirakotiin, vaikka koirien kans nyt asuukin, mutta toiset kissat ok.

Maisa ja Peikko asustaa Kittilässä, mutta kyyti onnistuu Ylivieskaan asti ja touko-lokakuussa myös Tampereelle.


Lisätietoja tästä sähköpostitse jaana08jamsa@gmail.com

6-vuotias steriloitu prinsessa etsii uutta kotia. Kaunis upeaturkkinen kilpparityttö rakastaa ihmisiä ja tykkää myös kilteistä
koirista sekä muista kissoista. On juuri todettu terveeksi hampaita myöden, ei edes hammaskiveä ja rokotettu seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, on myös passi. Ei halua valjastella, mutta tykkää lasitetusta parvekkeesta tai ulkohäkistä. Kissa on nähtävissä Lahdessa sopimuksen mukaan.

Kuva


Lisätietoja satu.meri.salo@gmail.com