ARVONIMET

Toimivuoden aikana JW-, WW-, SW-, NW-, BW-, DSM-, DM- ja DSW tittelin saavuttaneet Suomessa asuvat Norjalainen metsäkissa ry:n jäsenten kissat palkitaan ja tässä mainitut palkinnot yhdistys hankkii tarjousten perusteella loppuvuonna, kun palkittavien kissojen lukumäärä on selvillä.

Palkinnot toimitetaan samalla kun Vuoden Kissa-palkinnot toimitetaan. Palkinnon sijaan valmistuneen kissan omistaja voi valita yhdistyksen tekemän 20,00 euron lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Kohde vaihtuu vuosittain ja vuonna 2024 se on Ukrainan kissat.

Kissan kaikkien omistajien tulee olla yhdistyksen jäseninä tittelin saavuttamisen hetkellä ja palkinto tilataan yhdistyksen palkintovastaavalta ilmoittamalla kissan virallisen nimen ja arvonimen osoitteeseen
palkinnot.norjalainenmetsakissa @gmail.com (poista välilyönti)
Tittelin saavuttaneen kissan arvonimi on oltava tarkistettavissa Kissaliiton Omakissasta (julkinen näkymä)

Palkinto on tilattava vähintään 1 vuosi arvonimen saavuttamisesta, tätä vanhempia palkintoja emme voi toimittaa.

Jos palkinto postitetaan palkinnon jako tilaisuuden jälkeen maksaa kissan omistaja itse postitusmaksut.

Valmistumispokaalit näyttelytitteleissä
sc ja sp

Yhdistys lahjoittaa valmistumispokaalin Suomessa asuvalle Norjalainen metsäkissa ry:n jäsenen kissalle, joka saavuttaa SC/SP -tittelin. Pokaalin sijaan valmistuneen kissan omistaja voi valita yhdistyksen tekemän 20,00 euron lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Kohde vaihtuu vuosittain ja vuonna 2024 se on Ukrainan kissat.

Kissan omistaja tilaa palkinnon yhdistyksen palkintovastaavalta ilmoittamalla kissan virallisen nimen ja valmistumistittelin. Pokaaliin kuuluu laatta, jossa on kissan titteli, virallinen nimi ja teksti Norjalainen metsäkissa ry.

Tittelin saavuttaneen kissan arvonimi on oltava tarkistettavissa Kissaliiton Omakissasta (julkinen näkymä) ja kissan kaikkien omistajien tulee olla yhdistyksen jäseninä tittelin saavuttamisen hetkellä.
Pokaali tilataan yhdistyksen palkintovastaavalta ilmoittamalla kissan virallisen nimen ja arvonimen osoitteeseen palkinnot.norjalainenmetsakissa @gmail.com (poista välilyönti)

Pokaalit tilataan kerran vuodessa ja ne jaetaan vuosittain samassa tilaisuudessa kuin Vuoden Kissat palkitaan.

Yhdistys hankkii pokaalit isommissa erissä tarjousten perusteella

Palkinto on tilattava vähintään 1 vuosi valmistumisesta, tätä vanhempia palkintoja emme voi toimittaa.

Jos palkinto postitetaan palkinnon jako tilaisuuden jälkeen maksaa kissan omistaja itse postitusmaksut.

Valmistumispokaalit näyttelytitteleissä
ch/pr, ic/ip, gic/gip

Palkinnot annetaan vain jäsenten omistamille kissoille ja kaikkien omistajien jäsenyys on oltava voimassa silloin kun kissa saavuttaa tittelin / arvonimen.

Vuoden kissat 2023

Vuoden kissa-kilpailuun osallistuvat automaattisesti Suomessa asuvat norjalaiset metsäkissat, joiden kaikki omistajat ovat Norjalainen metsäkissa ry:n jäseniä, elleivät omistajat kiellä osallistumista. Viralliset näyttelytulokset poimitaan suoraan Kissaliiton tuloslaskennasta.