Valmistumislahjat

Toimivuoden aikana JW-, WW-, SW-, NW-, DSM-, DVM- ja DM- tittelin saaneet Suomessa asuvat Norjalainen metsäkissa ry:n jäsenten kissat palkitaan kotimaisella design-esineellä.
Edellä mainitut palkinnot yhdistys hankkii tarjousten perusteella loppuvuonna, kun palkittavien kissojen lukumäärä on selvillä. Palkinnot toimitetaan samalla kun Vuoden Kissa palkinnot toimitetaan.

Valmistumispokaalit näyttelytitteleissä ch, pr, ic, ip, gic, gip, sc ja sp

Yhdistys lahjoittaa Suomessa asuvalle Norjalainen metsäkissa ry:n jäsenen kissalle yhden valmistumispokaalin ilmaiseksi. Kissan omistaja saa itse päättää pokaalin lunastusajankohdan tilaamalla sen yhdistyksen palkintovastaavalta ilmoittamalla kissan virallisen nimen ja valmistumistittelin. Pokaaliin kuuluu laatta, jossa on kissan titteli, virallinen nimi ja teksti Norjalainen metsäkissa ry. Yhdistys hankkii pokaalit isommissa erissä tarjousten perusteella. Pokaali toimitetaan ensisijaisesti näyttelyyn. Se voidaan myös postittaa ja vastaanottaja korvaa postikulut.

Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus ostaa kissalleen valmistumispokaali 20 euron hintaan. Hinta sisältää laatan.
Omistajan on huolehdittava, että kissan tittelit ja valmistuminen näkyvät eli ovat tarkistettavissa Kissaliiton Omakissasta (julkinen näkymä).

Vuoden norjalainen metsäkissa -palkinnot yhdistyksen hallitus päättää toimikautensa alussa.

Palkinnot voit tilata sähköpostitse: saana.roksa @ gmail.com (poista välit)